Seneste nyt

10 skarpe om fjernvarmeprojektet

afklaring vedr. spørgsmål til generalforsamlingen.

Her kom spørgsmålet:

“Følger besparelsen ejendommen, eller ejeren ?.”

Formanden lovede at sikre sig svar:

Formanden har efterfølgende fået oplyst af Høje Taastrup Fjernvarme, at tilmeldingen følger
ejendommen, og dermed vil en eventuel ny ejer spare tilslutningsafgiften såfremt den tidligere ejer
har tilmeldt sig Fjernvarmen inden 31.maj 2024.

 

Her kommer lige 10 skarpe om fjernvarmeprojektet:

Vidste du at:

  1. Det er NU du skal tage stilling til om vi skal have fjernvarme i Tune. Det er helt afgørende at 56% melder sig til fjernvarmen senest d. 31. maj 2024. SÅ HVIS DU ER I TVIVL SÅ MELD DIG TIL, DET KOSTER IKKE NOGET AT MELDE FRA IGEN og du har god tid til at tænke dig om efterfølgende, fjernvarmen kommer først om et par år.
  2. Tilslutning til fjernvarmen er gratis hvis man accepterer kampagnetilbuddet inden 31. maj 2024 – efter d. 31. maj koster tilslutning 30.000 kroner – hvis 56% allerede har sagt ja.
  3. Hvis ikke der opnås mindst 56% tilslutning inden 31.maj 2024, så vil det ikke på et senere tidspunkt være muligt at blive tilsluttet fjernvarme, for så kommer der ganske enkelt ikke fjernvarme til Tune.
  4. Man kan uden omkostninger opsige sin tilslutningsaftale med 1. måneds varsel – både før og efter man er begyndt at aftage fjernvarmen.
  5. Med muligheden for opsigelse kan man uden frygt for binding eller omkostninger indgå tilslutningsaftalen. Du vil derved:
    1. sikre dig din mulighed for gratis tilslutning
    2. Være med til at opnå kravet om 56% tilslutning for igangsættelse af projektet og dermed sikre at vi får fjernvarme til Tune – det er nu eller aldrig
  6. Hvis du tilslutter dig sørger Høje Taastrup Fjernvarme for at der altid er varmekapacitet til rådighed – du skal ikke tænke på et nyt gasfyr eller en ny varmepumpe.
  7. Høje Taastrup Fjernvarme har adgang til flere anlæg og SKAL bruge det billigste brændsel. Derfor er prisen på fjernvarme mindre følsom for udsving i priserne end fx el og gas og olie.
  8. Det er Folketingets hensigt, at det skal være slut med gas og olie som opvarmningsform i private boliger efter 2035.
  9. Det er anslået at udgiften til opvarmning med gas fra 2027 forøges med 1800 kr. årligt, fordi Folketingets har vedtaget, at opvarmning med olie og gas skal fremover skal være omfattet at EU´s regler om CO2-kvoter.
  10. Prisen for at få gassen leveret stiger i takt med at mængden af gas til opvarmning reduceres, fordi der bliver færre til at betale for drift af gasnettet.